Scarlett Johansson

Kép
Sztárok

Scarlett Johansson kirobbanóan szexi formában

Hát ezért tartjuk számon Scarlett Johanssont napjaink egyik legnagyobb szexszimbólumának: a 30 éves színésznő a szülés után néhány hónappal bomba formában és kirobbanóan szexi kisugárzással hódít a vörös szőnyegen.

Kép
Sztárok

Scarlett Johansson ismét verhetetlen formában!

Scarlett Johansson szeptemberben hozta világra kislányát, és azóta újra bomba formában van, amit minden adandó alkalommal büszkén meg is mutat.

Kép
Sztárok

Scarlett Johansson lenyűgöző pinkben

Scarlett Johansson egyszerűen fantasztikus! A 30 éves színésznő vagány anyukaként egy pink overálban nyűgözött le mindenkit a vörös szőnyegen.

Kép
Életmód

Less be velünk Scarlett Johansson álomotthonába!

Scarlett Johansson-nak bejött az élet: nemrég született meg kislánya, Rose, nem sokkal később pedig hozzáment szerelméhez, Romain Dauriac-hoz is. Az új család természetesen új otthont is berendezett magának, méghozzá Los Angelesben.

Kép
Sztárok

Scarlett Johansson vagány, felnyírt haját látnod kell

Scarlett Johansson alig fél éve adott életet első gyermekének, de máris bombaformában vonult végig a vörös szőnyegen.

Kép
Sztárok

Így még sosem láttad Bradley Coopert, Reese Witherspoont és Scarlett Johanssont

Zseniális fotókat készített a W magazin azokkal a hollywoodi sztárokkal, akik szerintük idén Oscar-díjat érdemelnének. Nem lehetett semmi összeszervezni több mint 30 A-listás hírességet, de nekik ez is sikerült.

Kép
Sztárok

Scarlett Johansson csak úgy ragyog 2 hónappal a szülés után

A színésznő gyermeke születése óta először lépett a vörös szőnyegre, remek formában van mindössze két hónappal a szülés után.

Kép
Életmód

Szokatlan szerepben Scarlett Johansson

Hogyan lesz a világ egyik legszexisebb nőjéből kőkemény akcióhős? Pont így! Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Sztárok

Michael Kors ruhában gömbölyödik Scarlett Johansson pocakja

Néhány hete már nem titok, hogy Scarlett Johansson első gyermekével várandós. A szőke szexszimbólum mostanában az Amerika Kapitány: A tél katonája című film kapcsán járja a világot.

Kép
Promóciók

Nyerj Michael Kors táskát az InStyle-lal!

A Michael Kors New Yorkban az, ami párizsban a Chanel vagy az olaszoknál a Dolce&Gabbana. Minden A listás híresség MK logós táskával szaladgál Los Ageles utcáin, legyen szó Eva Longoriáról, Scarlett Johanssonról, Angelina Jolie-ról vagy Cate Blanchett-ről.

Kép
Sztárok

Boldog kismamaként pózolt Scarlett Johansson

Néhány hete már nem titok, hogy Scarlett Johansson első gyermekével várandós. A szőke szexszimbólum most az Amerika Kapitány: A tél katonája premierjén mutatta meg büszkén (még alig) gömbölyödő pocakját.

Kép
Sztárok

Scarlett Johansson, a díva

Scarlett Johansson David Letterman show-jába igyekezett ebben a hihetetlenül magabiztos, nőies és szexi összeállításban.

Kép
Sztárok

Filmajánló: A nő, avagy sztárparádé a mozikban

Milyen az ideális társ? Könnyű felsorolni: aki odafigyel ránk, aki megért, aki mindenben segít és persze nagyon szeret. Persze, hogy mindenki erre vágyik! De vajon létezik egyáltalán? Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Sztárok

Scarlett Johansson kis feketében a vörös szőnyegen

Előző oldal